WERKWIJZE

Vaak vinden mensen het ongemakkelijk om voor de camera te staan.

Tijdens de shoot probeer ik ervoor te zorgen dat iedereen zich op zijn gemak voelt, juist de spontane momenten te vangen, en oog te hebben voor details. Ik luister goed naar jullie wensen en waar nodig stuur ik op ontspannen wijze de shoot nog wat bij zodat we  uiteindelijk alle gewenste beelden gemaakt hebben.  

Wil je graag door mij gefotografeerd worden? Leuk! Stuur me een berichtje via het contactformulier of per mail en ik neem contact met je op om een afspraak in te plannen.

KLANTEN OVER MIJ

RENÉ & SANDRA

“Marloes, Super bedankt voor de leuke fotoshoot! Lekker ongedwongen, spontaan en met veel geduld heb je onze familie op de foto gezet. We zijn ontzettend tevreden met het resultaat. Bedankt!”      

MINETTE:

“Tijdens de fotoshoot hield Marloes de regie in handen, bleef ze oog houden voor detail en stijl. Ook haar rust tijdens de shoot is erg fijn.

Ik ben dan ook erg tevreden over alle foto's. Een grote verscheidenheid in foto's, maar ook vormen ze allemaal met elkaar 1 geheel. Dat straalt professionaliteit en rust uit.”      

MONIQUE:

“Met zoveel passie, creativiteit en humor het vak van fotografie je eigen maken! Uniek in wat ze doet, met veel plezier en inlevingsvermogen straalt Marloes zelf achter de camera. En dát maakt MAVE fotografie bijzonder!"